Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

nasTradini...

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 nasTradini... on Thu Mar 27, 2008 3:50 pm

kishe pase Nastradini dy gra edhe njana ishte gru e mire por njana ishe kane e pa rahatshme.
Nje dite duke u kthy nga pazari e sheh ate grujen e pa rahatshme dallash.
Edhe te dy grate e porositin per me ju ble opinga. Nastradini shkon i blen dy pare opinga por nje pare tletres.
Kur kthehet ia jepe opingat edhe gruja te cilen e kish pa dallash idhnohet qysh mu opinga tletres dhe Nastradini i thote:
O moj gru, qysh ti kum pa kamte ni dite kurre nuk ke mi shky

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum