Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Ish kon Njoo Gruaa ...

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Ish kon Njoo Gruaa ... Empty Ish kon Njoo Gruaa ... on Thu Mar 27, 2008 3:54 pm

Ishte nje grua dhe e qon djalin me lyp ni meter te kojshia ,dhe kur shkon djali te kojshia i thot:Mixha Miftar me ka qu nana a e keni ni meter,kojshia habitet dhe i thot:Vallai 20cm po e ni meter nuk e kom ,veq edhe 20cm nuk eshte pak..

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum