Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

hasa AND hyssa (halucat)...

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 hasa AND hyssa (halucat)... on Thu Mar 27, 2008 3:55 pm

Hasa dhe Hysa Ka qene njehere Hasa dhe Hysa,dhe donin te shkonin ne Gjermani me biqikleta,por duke vozitur i ze nata ne rruge. Ata donin te flinin ne rruge por nuk kishin me cka te mbulonin,por ata i moren Biqikletat dhe u mbuluan.Te nesermen u zgjuan qe te dy dhe e pyeten njeri tjetrin:“Ą ke flejt mire o Hyse“.Hysa thoshte:“Mire o Hase“.Hysa e pyeti Hasen:“E ti a ke flejt mire“Hasa u pergjigjte:“Jo,vallhai hic nuk kam mujt te flejt,i ka ra ni burme biciklles e um ka merdhi

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum