Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Budalla :S:S

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Budalla :S:S on Thu Mar 27, 2008 3:59 pm

ish kan nje far beluli dhe e kish pas grujen shtatzana dhe e qon ne spital dhe i thoj tre bineq i paska belul e di be thojke kur beluli qin qin gjithmon qysh duhet keshtu i tha edhe ni moter medicinale ki tha apet kur beluli qin qin gjithmon qysh duhet dhe shkon per me pa thmin dhe i thot mjeku urime urime tre i ke po be kur beluli qin qin gjithmon qysh duhet dhe mjeku ja kthehu po por tjeter her duhesh me la K... se thmit kan dal te zi

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum