Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Qėllimi i sistemit operativ

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Qėllimi i sistemit operativ on Thu Mar 27, 2008 4:08 pm

Qellimi i Sistemit Operativ
Drejtimi i burimeve te sistemit te perpunimit
Pėr ta bere me TE LEHTE komunikimin midis personit dhe makines.(kompjuterit)
Sistemet Operative janė pergjithesisht te perbere nga nje bashkesi modulesh, sejcili me nje funksion te percaktuar. Modulet e ndryshme te Sistemit Operativ veprojne midis tyre sipas rregullave te percaktuara ne menyre qe te realizohen funksionet baze te makines.....?

Vazhdonn ....

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum