Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Skedarizimi..

Go down  Message [Page 1 of 1]

1Skedarizimi.. Empty Skedarizimi.. on Thu Mar 27, 2008 4:10 pm

Skedarizimi
Politikat e skedarizimit te perdorura nga scheduler janė te grupuara ne dy kategori te medha: Preemptive: CPU-ja ne perdorim nga procesori, mund te hiqet dhe ti kalohet nje procesori tjetr, ne cfaredo momenti;
Jo Preemptive: nese procesi ka filluar perdorimin e CPU-se nuk mund te nderpritet derisa ai vete te ndalet.

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum