Kosova Hacker

Computers and Internet


You are not connected. Please login or register

Shporta Apo Recycle Bin .....Origjinale From Chapii

Go down  Message [Page 1 of 1]

Recycle Bin apo Shporta ne Windows XP.
Shporta apo Recycle Bin ne Windows dritare sherben per nje gje. Ajo mundeson fshirjen e shume gjerave qe nuk na duhen ne kompjuterin tone (P.C) . Ato qe neve nuk na hyjne ne pune, ato qe neve na shkaktojne probleme ne kompjuter per shkak te ndonje virusi apo gjesende te tilla. Per kete gje neve na duhet qe nje muaj apo dy me se largu duhet te formatizohet kompjuteri yne per shkak te pa kujdesis qe kemi sepse nuk dijm se qfar programi, dekomenti, muzike, follderi, apo gjera te tilla instalojme ne kompjuterin tone . Kur ekziston nje fajll follder apo dekoment etj… edhe ne nuk e dijm se qka permban ai dekoment . Duhet te ruhemi nga keto situata sepse pastaj pason bllokimi i kompjuterit apo diqka e tille. Dhe ne nese deshirojme te mbrohemi nga kjo gje ekziston nje menyr qe ne ta mbrojme nga ajo dhe kjo menyr eshte ta fshijme ate dekoment apo follder apo muzik etj… Dhe njeherit edhe ta Q’instalojme ate sipas formes se Uninstall. Keshtu qe per gjitha keto gjera qe te mos ndodhin dhe ne jemi te kujdesshem ateher edhe nuk do te kemi probleme me PC dhe kjo menyr eshte Recycle Bin sipas Windows Xp dhe Shporta sipas gjuhes sone shqipe . Pra kjo menyr na mundeson qe ti humbim ato qe neve nuk na duhen pra t’i gjuajme ato me (delete) dhe me pas e shprazim shporten sipas standardit Empty Recycle Bin . Pra ekziston edhe nje menyr tjeter per te mos e bere kete empty recycle bin ne e bejme ne menyren me te thjesht qe eshte e mundur sepse na bie me leht SHIFT + DELETE. Pra edhe njeher po e cekim se Recycle Bin eshte menyra me e mire per ti fshire ato qe neve nuk na hyjne ne pune apo qe na shkaktojne probleme siq jane : dekomentet, fajllat, muzike te ndryshme e me lloje te ndryshme te virusave etj etj .

View user profile

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum